Caña'nın Kahverengi Şekerleri veya İntegral Şekerleri
Şeker kamışı ezilerek ve
şekerin tüm besin maddelerini içeren kahverengi şeker veya bütün şeker kamışı
elde edilir.
Caña'nın Kahverengi Şekerleri
veya İntegral Şekerleri
Şeker kamışının ezilmesiyle, kristalleşmeye
eğilimli bir meyve suyu elde edeceğiz. Daha sonra sıcak suyla
"yıkanır" ve mümkün olduğu kadar ince veya toz haline getirilir.
Kahverengi ya da kepekli
şeker rafine edilmediği için tüm besin özelliklerini korur ve bu nedenle de ham
şeker olarak da adlandırılır.
Tam olarak beyaz şeker elde
etmek için Seo hizmeti fazla rafineri ve ağartma yapmak
zorundayız. Sonunda çok yumuşak ve hoş bir ürünümüz var ama besinlerimiz yok.
Bütün şeker kamışı şekeri,
Meyan gibi çok hoş bir lezzete sahiptir ve pekmezi veya "bal kamışı"
bakımından zengin olduğu için dokusu biraz yapışkandır. Kahverengi şeker ya da tam tahıl aldığımızda, üreticiye göre şekerin
çok, az ya da hiç yapışkan olmadığını göreceğiz. Bu, çok az ya da çok rafine
edilmiş olduğunu gösterebilir.
Kahverengi şekerin beslenme
bilgisi (100 gr. Başına)
% 95 karbonhidrat.
460 Kalori.
A vitamini 50 IU
0.50 mg. pantotenik asit.
0.10 mg. B1 Vitamini.
0.20 mg. B2 vitamini
Önemli bir ayrıntı Kurumsal Seo veya
kahverengi şeker biz de asidik bir kan PH tüm olma eğilimi olarak sağlığımız
için sağlıklıdır bizim PH, alkalileştirmek yardımcı zengin alkali tuz
mineralleri olmasıdır.
Şeker kamışı şekeri ya da
bütün şeker olduğunu biliyor muydunuz?
Beslenme özelliklerine sahip
olmak için gerçekten rafine edilmemiş kahverengi bir şeker olması gerektiğini
bilmeliyiz. Neredeyse beyaz olan, ne kokar ne de parmaklarınıza yapışan
kahverengi şeker vardır. Aslında bu rafine şekerlerin besin değeri neredeyse
beyaz veya rafine şekere benzer.
Yorumlar
Yorum Gönder