Enginarlı Taze Fasulye Güveç tarifi
Enginarlı taze fasulyeler
için bu tarif, yemek miktarından et miktarını azaltmaya karar vermiş olanlar
için idealdir. Bize Seo hizmeti ve
mineral verir.
Enginarlı Taze Fasulye Güveç
tarifi
1 Taze fasulye ve enginar
Taze fasulye güveç için 2
Malzemeler
Enginarlı taze fasulye güveç
3 hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Taze fasulye ve enginar
Enginarlı taze fasulyenin
yahnisi, vücudumuzun düzgün işleyişi için çok faydalı olan besin maddelerine
büyük katkıda bulunan ideal bir yemektir.
Enginar, bitkinin
çiçekleridir, Akdeniz kökenlidir, bu yüzden Akdeniz diyeti reçetelerinin
çoğunda mevcutturlar. Bahçeden gelen bu hediye bir lif, vitamin ve mineral
kaynağıdır Kurumsal Seo Ayrıca
doymuş yağ içermezler ve kolesterol ve trigliseritlerle savaşmaya yardımcı
olurlar.
Diğer taraftan, taze fasulye
B ve C vitamini vitaminleri açısından zengin, potasyum ve magnezyum sağlarlar,
sıvı tutma ile ve kabızlıkla savaşmaya yardımcı olurlar, çünkü enginar gibi,
lif bakımından da zengindirler.
Enginarlı
taze fasulyeli bu güveç, bu muhteşem sebzelerin tüm faydalarından
yararlanmamızı sağlayacaktır.
Taze fasulye güveç için
malzemeler
Taze fasulye güvemizi
ihtiyacımız olan enginarla hazırlamak için:
4 büyük enginar.
Cilt ile 3 Kg.
6 yumuşak sarımsak
2 veya 3 yumuşak soğan
Taze nane 2 dal.
Zeytinyağı ve tuz.
Enginarlı taze fasulye
güvecinin hazırlanması
Sarımsak ve soğanı temizleyin
ve şeritler halinde kesin.
Enginarları sert yaprakları
çıkararak, ikiye böldükten ve karartılmasını önlemek için limon serpilerek
temizleriz.
Fasulyeyi soyarız. Yıka ve
tahliye et.
Bir kil tencerede biraz yağ
koyup sarımsak ve soğanı kızartın. Yanmamak için çıkarıyoruz.
Şeffaf olduklarında,
enginarları fırlatırız ve fasulyeler biraz sulanır.
Biraz tuz ve akıl ekliyoruz.
Nane diğer sapı bartro güveç
kapağının içine bir su sıçraması ile yerleştirilecektir. Gübreyi kapak baş
aşağı gelecek şekilde kapatın.
Sebzeler yumuşatıldığında,
enginarlı taze fasulye güvecimiz hizmete hazır olacaktır.
Bizim tavsiyemiz
Nişan suyu ile kapağında
sahip olduğumuz suyun, güveye ihtiyaç duyduğunda onu kullanması tavsiye edilir,
bittiğinde kapak su ile doldurulur.
Yorumlar
Yorum Gönder