Fasolada, kalp-sağlıklı tarifi
Yunan fasolada fasulye ile
hazırlanır. En alçakgönüllü diyetin bir parçası olan geleneksel bir yemektir ve
Seo hizmeti birçok
Yunan lokantasında tadabiliriz.
Sonbahar ve kış günleri için
çok güçlü bir yemdir. Bize protein, lif ve demir sağlayan çok besleyici bir
yemektir.
Tüm tipik yemekler gibi, her
bölgenin fasoladası, her ailenin özel numarası vardır, ancak hepsi lezzetli ve
besleyicidir.
Fasolada, Asturyan ile
karşılaştırılmış ve her birinin ortak özellikleri olmasına rağmen, her birinin
kendi özellikleri vardır.
Bugün
kurutulmuş beyaz fasulyeli fasolada hazırlıyoruz, başarılı olacağımız kesin bir
tarif.
Fasolada tarifi
4 kişilik Malzemeler:
400 gr kuru beyaz fasulye
(fasulye, fasulye)
2 adet mor soğan
2 büyük havuç
2 iyi olgunlaşmış domates
(çok fazla değil)
Bir kereviz dalı.
1 bardak zeytinyağı
Biber ve tuzu tatmak için.
Fasolada'nın
detaylandırılması:
Fasulyeleri bir tencereye
koyup suyla örtüyoruz.
Domatesleri soyun, tohumları
çıkarın ve doğrayın.
Ayrıca havuçları dilimler Kurumsal Seo keser ve soğanları
doğrayın.
Kerevizi doğrayın ve tüm
sebzeleri fasülyeyle birlikte tencereye ekleyin.
Bir bardak yağ, tuz ve
karabiber ekliyoruz.
Kurumadığı için düşük ısı
izlerken pişirin. Gerekirse, ısı seviyesini bileşenlerin yarısına kadar korumak
için su ekleyin.
Fasulye yumuşak olduğunda,
fasulye hazır olacak. Ateşi söndürdük, yarım saat dinlenelim ve servis edilmeye
hazır.
Bizim tavsiyemiz
Fasulyeler daha çabuk
yumuşatırlar, daha önce onları önceki geceden emebiliriz. Küçük bir Kombu deniz
yosunu Seo uzmanı
daha önce pişirmeye yardımcı olur ve fasolada daha az düzdür.
İsterseniz, defne
yapraklarını güveye ekleyebilir ve özellikle maydonoz eklediğimizde aromasını vurgulayabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder