Fasolada, kalp-sağlıklı tarifi



Yunan fasolada fasulye ile hazırlanır. En alçakgönüllü diyetin bir parçası olan geleneksel bir yemektir ve  Seo hizmeti birçok Yunan lokantasında tadabiliriz.
Sonbahar ve kış günleri için çok güçlü bir yemdir. Bize protein, lif ve demir sağlayan çok besleyici bir yemektir.
Tüm tipik yemekler gibi, her bölgenin fasoladası, her ailenin özel numarası vardır, ancak hepsi lezzetli ve besleyicidir.
Fasolada, Asturyan ile karşılaştırılmış ve her birinin ortak özellikleri olmasına rağmen, her birinin kendi özellikleri vardır.
Bugün kurutulmuş beyaz fasulyeli fasolada hazırlıyoruz, başarılı olacağımız kesin bir tarif.
Fasolada tarifi
4 kişilik Malzemeler:
400 gr kuru beyaz fasulye (fasulye, fasulye)
2 adet mor soğan
2 büyük havuç
2 iyi olgunlaşmış domates (çok fazla değil)
Bir kereviz dalı.
1 bardak zeytinyağı
Biber ve tuzu tatmak için.
Fasolada'nın detaylandırılması:
Fasulyeleri bir tencereye koyup suyla örtüyoruz.
Domatesleri soyun, tohumları çıkarın ve doğrayın.
Ayrıca havuçları dilimler Kurumsal Seo keser ve soğanları doğrayın.
Kerevizi doğrayın ve tüm sebzeleri fasülyeyle birlikte tencereye ekleyin.
Bir bardak yağ, tuz ve karabiber ekliyoruz.
Kurumadığı için düşük ısı izlerken pişirin. Gerekirse, ısı seviyesini bileşenlerin yarısına kadar korumak için su ekleyin.
Fasulye yumuşak olduğunda, fasulye hazır olacak. Ateşi söndürdük, yarım saat dinlenelim ve servis edilmeye hazır.
Bizim tavsiyemiz
Fasulyeler daha çabuk yumuşatırlar, daha önce onları önceki geceden emebiliriz. Küçük bir Kombu deniz yosunu Seo uzmanı daha önce pişirmeye yardımcı olur ve fasolada daha az düzdür.

İsterseniz, defne yapraklarını güveye ekleyebilir ve özellikle maydonoz eklediğimizde aromasını vurgulayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aktüeryal Kazanç veya Kayıp

Fasikül nedir?

Bir Supermax Hapishanesi Nedir?