Fasulyenin, fasulyenin veya kuru fasulyenin özellikleri
Fasulye pek çok özelliğe
sahip baklagiller olup, tüm dünyada, fasulye, fasulye, fasulye veya fasulye
gibi farklı isimlerle bilinir.
Fasulyenin, fasulyenin veya
kuru fasulyenin özellikleri
1 Fasulyenin, fasulyenin veya
kuru Seo hizmeti özellikleri
2 Fasulye, fasulye veya kuru
baklagiller için besin bilgisi (her 100 g için)
3 Fasulyeyi, fasulyeyi veya
kuru fasülyeyi biliyor muydunuz?
Fasulye, boyut ve renk olarak
değişebilir, ancak her zaman bir böbrek şekli olmalıdır.
7000 yıldan fazla bir süre
önce yetişiyorlar, yüzlerce çeşit var ve dünyanın her yerinde tüketildikleri
için çok iyi bir yiyecek haline gelen birçok özelliği var.
Fasulyenin, Kurumsal Seo veya kuru fasulyenin
özellikleri
Fasulyenin birçok özelliği
vardır, bu yüzden bu baklagil sağlıklı ve dengeli beslenmenin bir parçası
olmalıdır. Bunlar arasında şunu vurgularız:
Bunlar önemli bir protein
kaynağıdır ve eğer onları pirinçle birleştirirsek, bize temel amino asitlerin
çoğunu sağlarlar.
Kuru
fasulye, haşlanmış, iyi bir hipoglisemik çaredir, yani kandaki yüksek şeker
seviyelerini (glikoz) düşürdüler.
Yüksek enerji gücü ve protein
zenginlikleri nedeniyle fiziksel çalışma veya büyüme mevsimi olan insanlar için
idealdir.
Çözünebilir lif miktarı
kolesterol ve kardiyovasküler hastalıklar için en iyi ilaçlardan biridir.
Ayrıca, şeker hastaları ve
obezlere de yarar sağlar, çünkü fasulyelerin birçok karbonhidratı olmasına
rağmen, lifleri birçok şekerin emilimini önler.
Kabızlık baklagil alımı ile
düzelir ve bu korkulan kolon kanseri önlemek için çok önemlidir.
Fasulye, fasulye veya kuru
baklagiller için besin bilgisi (100 g başına)
150 ila 200 kalori arasında
(çeşit ve şekline göre).
Proteinlerin% 15-20'si.
Karbonhidratların% 50 - 60'ı.
% 15 Fiber
A vitamini 600 IU
Fasulyeleri, fasulyeleri veya
kuru fasulyeleri biliyor muydunuz?
Yemeklerini kısaltmak
istiyorsak, onları bir gece önce ıslatmalıyız.
Fasulye veya fasulyeyi bir
parça Kombu deniz yosunuyla pişirirsek, daha hızlı pişiririz.
Fasulyenin pişirilmesine
eklenen kimyon, rezene veya anason onları daha az düzleştiriyor.
Özelliklerini entegre tutmak
için yavaşça pişirilmelidirler.
Baklagiller (bakla, mercimek,
vs.), Seo uzmanı
öğlen almak için çok uygundur, çünkü geceleri almak için çok ağırdırlar.
Bu sebzeyi hem kışın (sıcak
yemekler) hem de yaz aylarında salatalara ekleyerek yiyebiliriz.
Meksika'da bunlar temel
gıdalardır ve çok sayıda ve çeşitli yemeklerin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum Gönder